06-08-09

FUSIEBEKER 2 : KMJ FC ZICHEM - OKSELAAR 9-0

trainer kris v a 2Amper drie dagen na hun eerste oefengalop met het oog op het komende seizoen tegen Scherpenheuvel Sport, moesten de jongens van trainer Kris VAN AERSCHOT en assitent Kristof NIJS dinsdagavond alweer hun shoes aanbinden voor de tweede match van de fusiebeker tegen Okselaar .

Voor deze match kon de trainer beroep doen op vijf nieuwe gezichten die zaterdag (nog) niet van de partij waren, met name Wout VERMEEREN , Bob BIELEN, Steve VANDEWAUW en keeper Willy CUYPERS terwijl ook T2 Kristof NIJS vandaag in spelersoutfit uit de kleedkamer verscheen. 

Trainer Kris ging van start met volgend elftal ; Pieter VANDEWEYER - Wout VERMEEREN - Tim JORDENS - Steve HEYLEN - Bob BIELEN - Jurgen DEN HOND - Peter KEUNINCKX - Lucas PUTSEYS - Steve VANDEWAUW - Koen BRANDERS (kapitein) en Johan STEKKE STERCKX

Al van bij de aftrap werd het snel duidelijk dat Okselaar helemaal niet met zijn allerbeste elftal naar Testelt gekomen was en al na amper 4 minuten zagen we al een eerste kans voor Zichem. Een halve omhaal van Steve VANDEWAUW op aangeven van de STEKKE, net niet precies genoeg voor de openingstreffer.

Die kwam er even later wel van de voet van aanvoerder Koen BRANDERS die na amper 8 min. de bordjes op 1-0 bracht. 

De kansen voor Zichem bleven mekaar opvolgen via Jurgen DEN HOND, STEKKE 2x en Steve VANDEWAUW maar voorlopig was het nog wachten op een tweede treffer.

Even gevaar ook aan de andere kant na een ietwat gevaarlijke terugspeelbal maar keeper Pieter VANDEWEYER was eerst op de bal en even later glipt een aanvaller door op het  randje van buitenspel maar ook hier brengt Pieter nog met de vingertoppen redding terwijl Tim JORDENS kan ontzetten.

Op een laag genomen corner probeert Koen BRANDERS met een hakje de keeper een tweede keer te verschalken, maar zonder succes.  Even later moet  Koen met een blessure voortijdig aan de kant . Zijn plaats wordt ingenomen door Kevin WOUTERS.  Een paar minuten later moet ook Jurgen DEN HOND geblesseerd de strijd staken zodat ook Kristof NIJS vroeger dan voorzien het veld op moet.

Een paar minuten later was het dan eindelijk toch zover en kon Steve VANDEWAUW de 2-0 tegen de netten tikken. 

Bij de eerstvolgende actie van Zichem wordt de doorgebroken Kevin WOUTERS foutief afgestopt.  Steve VANDEWAUW zet zich achter de bal en draait de vrije trap mooi binnen en 3-0

zichem scoort fusiebeker okselaar

Vlak voor de rust verstuurde Kevin WOUTERS een diepe pass op de STEKKE die op zijn beurt Lucas PUTSEYS bediende die zo de 4-0 ruststand op het bord bracht. 

Bij de start van de 2de helft kwam Willy CUYPERS onder de lat terwijl ook Tim VAN DIJCK, Dean VETS en Jonathan JACOBS in de ploeg kwamen voor VANDEWAUW, DE STEKKE en PUTSEYS. 

Even later zorgde Tim VAN DIJCK al bij zijn eerste baltoets voor gevaar maar zijn draaiballetje ging nipt over en even later lag hij met een mooie actie aan de basis van de 5-0 die door Bob BIELEN mooi over de keeper gelift werd.

waukesNa een kwartiertje in de tweede helft komen VANDEWAUW en PUTSEYS opnieuw het veld op voor JORDENS en KEUNINCKX  en het duurde dan ook niet lang alvorens de "WOEKES" met zijn derde treffer van de avond, de 6-0 tegen de netten tikt.

Daarna was het weer de beurt aan Lucas PUTSEYS die na een mooie actie van Wout VERMEEREN zijn tweede van vandaag maakte.  7-0

Ook Dean VETS sneed met zijn snelle en beweeglijke demarrages geregeld voorbij de spelers van Okselaar waarvan er eentje in de zestien stevig aan de noodrem moest trekken . De scheidsrechter legt de bal op de stip en topscorer WOEKES eist de strafschop op en brengt met zijn vierde de 8-0

Even later mist Jonathan JACOBS nog zijn kans om de score nog wat aan te dikken en ziet zijn poging voorlangs gaan.

Een mooie actie van Bob BIELEN lag aan de basis van nieuw Zichems gevaar. Hij legt achteruit naar Jonathan JACOBS die doortikt tot bij de WOEKES en dan weet iedereen daar aanwezig meteen ook hoe laat het is en het staat 9-0.   Jammer genoeg zullen we onze scoremachine straks zo'n 6 weken moeten missen want volgende week maandag moet hij met het leger naar Afghanistan.

Ruimschoots voldoende moet ook de scheidsrechter gedacht hebben want met nog vier minuten te gaan maakte hij er voortijdig een einde aan.  

Een mooi resultaat voor deze nieuwe Zichemse ploeg na een al even schitterende wedstrijd die de vele supporters die opteerden voor de topaffiche Everbeur-Westerlo van diezelfde avond , daar zeker niet zullen gezien hebben. Om u maar te zeggen dat de afwezigen in Testelt beslist ongelijk hadden... Knipogen

Een veelbelovende generale repetitie ook met het oog op volgende zondag voor de eerste echte waardemeter op het veld van Racing Nieuwrode voor de Beker van Brabant.

waukes lachtSCOREVERLOOP : 1ste helft :  8min. : 1-0  Koen Branders  /  32min. : 2-0 Steve Vandewauw /  35min. : 3-0 Steve Vandewauw (vrije trap)  /  39min. : 4-0 Lucas Putseus  /  2de helft : 12min. : 5-0 Bob Bielen  / 16min. : 6-0 Steve Vandewauw  / 19min. : 7-0 Lucas Putseys /  28min. : 8-0 Steve Vandewauw (penalty)  / 34min. : 9-0 Steve Vandewauw.

14:21 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Merci voor de rechtzetting :-)

Gepost door: Steve Vandewauw | 12-08-09

De commentaren zijn gesloten.