05-11-09

NAAR EVERBEUR SPORT VOOR LEUKE DERBY EN TOPPER

Nauwelijks bekomen van het onverwachte bezoekje van één of meerdere parasieten die tijdens de dinsdagtraining van onze eerste ploeg de portefeuilles van zowat de hele kern hebben buitgemaakt,  moeten zij al op  VRIJDAGAVOND 06.11.2009 om 19u30 aan de slag tegen de buren van Everbeur Sport.

Meteen ook een topper in onze regio want na een supersterke start zakten de buren van Everbeur ondertussen terug naar de zesde stek met 15 punten terwijl het onstuitbare Zichem momenteel mooi op de derde plaats staat met 18 punten. 

Een burentreffen ook tussen de ploeg met de beste aanvallers (30 al dit seizoen) met in de hoofdrol onder andere  Dennis FILLEE (8) ,  Roel STALMANS (7)  en ABHERAS (6)  tegen de ploeg met de beste keeper en bijhorende achterhoede      ( 8 tegengoals ).  Onze jongens zullen dus vrijdagavond hun handen meer dan vol hebben om hun reputatie staande te houden en aan de andere kant van het veld rekenen we natuurlijk ook op onze eigenste prijsschutter voor zijn wekelijkse treffer maar dat mag gerust ook iets meer zijn natuurlijk.

Voor de Zichemnaars wordt het meteen ook uitkijken naar het weerzien met  jeugdproduct Dries MUES die momenteel zijn voetbalgeluk zoekt bij de buren van Everbeur.  Benieuwd trouwens ook voor wie de uitbaters van het Zichemse clublokaal "De Heren van Zichem"  vrijdagavond zullen komen supporteren...  want voor zij die het nog niet moesten weten toch even vertellen dat de dame van "de Heren" tevens ook de mama is van Dries.

Ingredienten genoeg dus voor een spannende voetbalavond met hopelijk heelwat supporters, wat gezien de geringe concurrentie van andere matchten diezelfde avond toch geen probleem zou mogen zijn.

En als het even kan nemen we maar wat graag de drie puntjes mee naar het dorpje van de Witte en Pastoor Munte wat meteen de ideale aanzet zou moeten zijn voor een feestje tot in de vroege uurtjes in ons clublokaal...

 

21:49 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.