14-11-09

ZWARE NOVEMBERMAAND IN T VOORUITZICHT

Zon. 15.11 KMJ FC ZICHEM - Aarschot Sport

Deze novembermaand wordt ongetwijfeld de maand van de waarheid voor de jongens van coach Kris Van Aerschot. Na de topper van vorige week tegen de buren van Everbeur Sport, krijgen zij immers nog gedurende de ganse novembermaand elke week opnieuw met toppers af te rekenen.

Zo komt morgen de huidige nummer vier - Aarschot Sport - al op bezoek terwijl ze de week daarna naar de leiders in Holsbeek moeten en alsof dat nog niet zwaar genoeg is komt de laatste week van de maand nummer twee Kessel lo afgezakt naar de Kwalijkstraat.

Het zal dus hard werken worden deze maand voor onze jongens te beginnen morgen tegen Aarschot Sport waar onze sterke achterhoede vooral zal moeten uitkijken naar de Aarschotse goaltjesdief Jari Van Eylen.  Aan de andere kant rekenen we er natuurlijk op dat onze topscorer Pascal Van Diest genoeg kansen zal voor de voeten krijgen om er ook deze week alweer eentje of liefst meer tegen de netten te trappen. 

Aarschot volgt momenteel vlak achter Zichem op twee puntjes. Als deze wedstrijd morgen kan gewonnen worden onstaat er dan ook al meteen een mooie kloof met het oog op de wedstrijden van de komende weken tegen de nummers één en twee.

Supporters allen op post

 

20:32 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.