24-01-10

Zond 24.01.2010 - 15.00u : Kortrijk Dutsel - KMJ FC ZICHEM 2-2

KMJ FC ZICHEM kwam op het veld van Kortrijk Dutsel niet verder dan een 2-2 gelijkspel en moet voorlopig even de rol lossen want de rechtstreeks concurrenten slaagden er allemaal wel in om de drie punten te pakken.

KMJ ZICHEM die het vandaag zonder topscorer Pascal Van Diest moesten doen die op skiverlof was, kwamen dankzij treffers van Dean Vets en Steven Heylen wel op een 0-2 voorsprong.

uitsluiting jordens kortrijk dutselDe uitsluiting van laatste man Tim Jordens zorgde echter voor de kentering van de match, want de vrije trap die daarop volgde zorgde de thuisploeg voor de aansluitingstreffer en met elf tegen tien slaagde Kortrijk Dutsel er ook nog in om de gelijkmaker tegen de netten te prikken. 

Alweer spijtig puntenverlies dus in deze eerste partij van de terugronde, want als je 0-2 voor komt, mag je de zege toch nooit meer uit handen geven.  Een voorval dat de Zichemse supporters een beetje een deja vu bezorgd, denken we maar even terug aan het niet zo geslaagde seizoensbegin tegen hekkensluiter Motbroek waar we ook al een 0-2 voorsprong uit handen moesten geven. 

Hopelijk kunnen we volgende zondag tegen Gelrode wel de volle buit in eigen huis houden.

19:11 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.