21-02-10

ZON 21.02.2010 : EERSTE THUISMATCH VOOR ZICHEM IN 2010

De maand februari zit er alweer bijna helemaal op wanneer de eerste ploeg van KMJ FC ZICHEM straks voor het eerst in 2010 nog eens voor eigen volk mag spelen. 

Het was ondertussen immers al van 13 december van vorig jaar geleden dat de jongens van trainer Kris Van Aerschot nog eens op eigen terrein actief waren.

Deze namiddag krijgen ze het bezoek van hekkensluiter SJV Motbroek en zou het voor onze eerste ploeg dus geen enkel probleem mogen zijn om nog eens de drie punten in eigen huis te houden.  Al moet de match uiteraard eerst nog gespeeld worden, denken we maar even terug aan de heenronde toen dit Motbroek in extremis nog een 0-2 achterstand wisten goed te maken.  Maar zoals het spreekwoord zegt stoot zelfs een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen en we gaan er dan ook van uit dat het ook onze jongens van de eerste ploeg straks dus niet zal gebeuren...

Meteen de ideale gelegenheid ook om opnieuw wat aansluiting te vinden met de toppers die na de magere 1 op 6 van onze eerste ploeg in 2010 ondertussen al zes punten voorsprong hebben.  Dit weekend staan leiders Aarschot en Kessel-lo immers tegenover mekaar terwijl nummer drie Holsbeek tegen Lubbeek moet die samen met Zichem op een gedeelde vierde plaats staan. Puntenverlies is voor minstens twee van onze rechtstreekse concurrenten dit weekend dan ook niet te vermijden...

TERREINVERANTWOORDELIJKE KLAAR VOOR EERSTE AFSPRAAK VAN  2010  

pierre pasfotoOnze terreinverantwoordelijke Pierre NOBELS (68) is alvast klaar voor deze eerste afspraak van het nieuwe jaar van onze eerste ploeg op Zichemse bodem.

Hij zat deze ochtend immers al heel vroeg al op zijn Ferrari-rode oldtimer om de nodige rondjes te draaien en er zo voor te zorgen dat het terrein er na de bijzonder zware winterperiode van de afgelopen weken straks opnieuw helemaal speelklaar zal bijliggen. 

Pierre is al heelwat jaren de Zichemse terreinverzorger en het is dan ook grotendeels zijn verdienste dat de Zichemse grasmat de afgelopen jaren zonder enige twijfel één van de mooiste pleinen is die we hier in de buurt kunnen vinden. 

pierre  zijaanzicht

pierre en machine

In zijn streven naar perfectie droomt Pierre ondertussen al een hele tijd luidop van een splinternieuwe grasmobiel ter vervanging van zijn trouwe oldtimer, maar daar had ook de Kerstman bij zijn laatste doortocht in onze regio van zo'n twee maand geleden ook alweer niet meer aan gedacht...    


    

12:22 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.