13-03-10

Zat 13.03.2010 : KLAAR VOOR DE GROTE DERBY : KEIBERG - ZICHEM

Met iets meer dan twee maanden vertraging is het dan straks eindelijk zover want Keiberg en Zichem maken zich klaar voor de enige echte grote derby van t stad.

De grote ontmoeting tussen SNA Keiberg en KMJ FC Zichem stond normalerwijze gepland als eerste match van 2010.  Een mooie datum overigens voor een bezoekje aan de buren zo vlak na nieuwjaar om mekaar zoals dat gebruikelijk is in die periode het allerbeste toe te wensen.  In het beste geval hoort daar zelfs ook nog een leuk geschenkje bij.  Wij hadden dan ook gehoopt op de drie punten in een mooie geschenkverpakking,  maar de weergoden kwamen toen roet in het eten gooien.

Maar uitgesteld is niet verloren want ook als we vanavond de drie punten mee naar Zichem mogen nemen, zullen we daar op z'n minst even tevreden mee zijn.

Voor trainer Kris Van Aerschot en ook voor heelwat spelers wordt de ontmoeting van vanavond een blij weerzien met hun ex-ploegmakkers en dat zal hopelijk voor wat extra motivatie zorgen.

Zo komen ex-Keibergspelers Tim Jordens en Lucas Putseys vandaag aan de aftrap terwijl ook Steven "Bizz" Heylen en Deantje Vets vorig seizoen nog voor de geelzwarten speelden. Ook keeper Nico Janse speelde in zijn jeugdjaren voor de Keiberg , maar hij heeft ondertussen al enkele jaren letterlijk en figuurlijk zijn hart verloren in Zichem. 

de selectie voor Zichem :  1 Nico Janse  -  6 Tim Jordens - 7 Bob Bielen -  21 Lucas Putseys - 17 Steven "Bizz" Heylen - 9  Koen Branders - 10 Kevin Wouters  - 22 Dean Vets  - 12  Adriaan Bovyn  - 20  Cedric Peeters  en  11 Koen "Kunks" Nijs

zoals u merkt kan topscorer Pascal Van Diest vandaag niet van de partij zijn, waardoor Cedric Peeters enkele plaatsjes naar voren schuift .  Helemaal achteraan werd na de doelpuntenkermis van de afgelopen twee weken geopteerd voor een mannetje meer, zodat Lucas Putseys mee in de ploeg komt. Op de laatste man werd de voorkeur gegeven aan ex-Keiberg speler Tim Jordens waardoor Wout Vermeeren naar de bank verhuisde.

Wij kijken alvast erg uit naar deze grote ontmoeting van vanavond en hopen op een mooie en sportieve match en dat de beste moge winnen...

17:27 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.