21-03-10

Zon 21.03.2010 - 15.00u : Nieuwe streekderby tegen Everbeur

Na de derby van vorige week tegen de buren van Keiberg, staat er met de ontmoeting van vandaag tegen Everbeur Sport al de tweede derby van t stad op het programma in evenveel weken.

Afgaande op de 5-1 pandoering die Everbeur vorige week kreeg van Houwaart, zou dat voor de Zichemse elf vandaag niet echt een probleem mogen zijn om de drie punten nog eens in eigen huis te houden.  

Daarenboven moet Everbeur vandaag de geschorsten Roel Stalmans en Kevin Fillee missen. Aangezien ook de A-ploeg van Everbeur vandaag om 15u speelt, kunnen  ook de bankzitters daar , niet mee met de B-ploeg.  De buren van Everbeur zullen dan ook met een veredelde Juniorsploeg - die notabene vorige week wel kampioen zijn geworden - aan de aftrap moeten verschijnen maar dat neemt niet weg dat de Zichemse verdedigers toch best hun handen zullen vol hebben met prijsschutter Dennis Fillee.

Bij de thuisploeg daarentegen in topschutter Pascal Van Diest terug van vakantie zodat de Zichemse trainer vandaag met zijn beste elftal aan de aftrap kan verschijnen.   

12:35 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.