28-03-10

Zon 28.03.2010 : KMJ FC ZICHEM naar leiders van SC AARSCHOT

Vandaag moet de eerste ploeg van KMJ FC ZICHEM op bezoek bij de leiders van Aarschot Sport, die momenteel met nog één inhaalwedstrijd tegoed 3 punten voorsprong hebben op naaste achtervolgers Kessel-lo en Holsbeek.  

Aarschot ging enkel in de openingsmatch van het seizoen met 3-0 cijfers de boot in tegen Kessel-lo en heeft sedertdien geen enkele wedstrijd meer verloren.  Goed voor 20 wedstrijden op rij zonder verlies. 

afg p v dingenenDe hoogste tijd dus om deze reeks te gaan onderbreken en waarom zou Zichem daartoe straks niet in staat zijn.  Kijk maar eens naar de heenronde toen we naar de toenmalige leiders van Holsbeek moesten die op dat ogenblik ook nog geen enkele match verloren hadden. Daar konden we na afloop de drie puntjes mee naar huis brengen.

Een stunt die we hopelijk straks in Aarschot nog eens kunnen overdoen.

Afgevaardigde Paul Van Dingenen ziet deze ontmoeting alvast met het volste vertrouwen tegemoet en weet nog heel goed dat het "oude" Zichem van vorig seizoen - dat op het einde van de competitie slechts 9 punten behaalde - in Aarschot is gaan winnen toen met 0-1

Een mooi resultaat waarmee we straks ook meer dan tevreden zouden zijn, al is dit Aarschot net als Zichem trouwens niet echt meer te vergelijken met de ploeg van vorig seizoen.

Voor onze verdedigers is het vooral uitkijken naar hun topschutter Jari Van Eylen die dit seizoen al 17 keer raak trof en naar Filip Schellens die al 14 keer de weg naar de netten vond. Daarbij komt nog dat Aarschot sinds een paar weken ook de minst gepasseerde ploeg van de reeks is, zodat het voor onze jongens vandaag beslist niet zo makkelijk zal worden om hun goaltje meer te pikken vandaag...  maar één keer is misschien voldoende straks...

Voor de vooruitblik van de leiders uit Aarschot met het oog op de wedstrijd tegen Zichem kan u even een kijkje gaan nemen op onderstaande link :

http://www.scaarschot.be/vooruitblik1.php

12:24 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.