04-04-10

Paaseitje te pellen met VC Langdorp op Paaszondag

Op Paaszondag krijgt de eerste ploeg van KMJ FC Zichem het bezoek van VC Langdorp.

Een inhaalmatch die normalerwijze half januari op de kalender stond, maar toen omwille van de slechte weersomstandigheden niet is kunnen doorgaan. 

Tijdens de heenronde ging Zichem in Langdorp nog met zware 4-2 cijfers de boot in. Meteen het hoogtepunt van het seizoen voor dit VC Langdorp, die de rest van het seizoen nooit meer vier keer in één match konden scoren. Dat uitgerekend tegen de ploeg die na de heenronde de minst gepasseerde verdediging had.  Momenteel zijn zij zelfs de minst scorende ploeg van de hele reeks met amper 27 stuks uit 23 wedstrijden.

Als we de heenmatch natuurlijk even van naderbij bekijken, had de thuisploeg die avond wel de nodige meeval. Want bij de 1-0 werd een fout op onze keeper niet bestraft en bij twee van de drie andere goals, waren het de Zichemse verdedigers die keeper Nico op het verkeerde been hadden gezet.

Na drie matchen stond Zichem dan ook met amper 2 puntjes op 9 niet zo best in de rangschikking, om dan na afloop van de heenronde toch op slechts 1 puntje van de leiders terug te komen.

We hebben vandaag dan ook nog een stevig (paas)eitje te pellen met de bezoekers van VC Langdorp en het is dan ook de bedoeling dat we vandaag de drie punten in eigen huis houden.

09:17 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.