11-04-10

Zon 11.04.2010 - 15.00u : ZICHEM ontvangt de nummer 2 VK Holsbeek

Vandaag ontvangt KMJ FC ZICHEM aan de Kwalijkstraat met VK Holsbeek, de huidige nummer 2 in de algemene rangschikking.

De beste ploeg ook van  het seizoensbegin, want iedereen weet ongetwijfeld nog dat zij ongeslagen aan de leiding stonden tot zij in de heenronde datzelfde KMJ FC ZICHEM op bezoek kregen en met 0-1 hun eerste nederlaag van het seizoen te verwerken kregen.

Hopelijk kan onze eerste ploeg vandaag nog eens opnieuw stunten tegen Holsbeek.

Het zal zeker geen makkelije opdracht worden want Holsbeek scoort gemiddeld net geen drie goals per match.  Zo namen Kevin COX ( 15 treffers ) - Ken VANDENBROECK (11 stuks ) en Floris DE KEYZER ( 9 goals )  het merendeel hiervan  voor hun rekening.  Ook achterin wordt er sterk verdedigd zodat het vandaag zeker niet de makkelijkste wedstrijd zal worden voor onze voorhoede met Pascal VAN DIEST en Koen "Kunks" NIJS.

Daarenboven moet trainer Kris VAN AERSCHOT het vandaag stellen zonder de geblesseerde Adriaan BOVYN en ook Steven "Bizz" HEYLEN - die vorige vrijdag jarig was - is op verrassingsweekend en zal er dus niet bij zijn.  Jonathan JACOBS tenslotte pakte vorige zondag zijn derde geel en moet dus vandaag ook noodgedwongen aan de kant blijven.   Hun plaatsen worden ingenomen door Johan "Stekke" STERCKX en Jurgen DEN HOND - die er ook vorige week al bij waren - en ook Dean VETS is terug uit vakantie. 

Wij kijken er alvast naar uit en hopen op een kijkstuk zoals twee weken geleden tegen de leiders in Aarschot die het helemaal niet makkelijk hadden met een gemotiveerd Zichem. Aangezien dit Holsbeek op alle vlakken nu net ietsje minder is dan de leiders uit Aarschot zit er straks inderdaad misschien een nieuwe stunt in en houden we met een beetje meeval de drie punten in eigen huis.

  

 

11:48 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.