17-04-10

Zat 17.04.2010 - 19u30 : KMJ FC ZICHEM te gast in KESSEL LO 2000

Straks is de eerste ploeg van KMJ FC ZICHEM te gast bij KVC KESSEL LO 2000. De huidige nummer drie in de algemene rangschikking .

In hun rangen ook de topscorer van de reeks, Raf VAN BEEK die ondertussen al 25 stuks achter zijn naam heeft staan. Goed voor een gemiddelde van één goaltje elke match. Tijdens de heenwedstrijd in Zichem hadden we hem gedurende 85 minuten niet of nauwelijks aan de bal gezien, maar dan schilderde hij een vrije trap mooi voorbij het muurtje en onze keeper tegen de netten. 

Zo kon Kessel-lo in extremis nog een gelijkspel uit de brand slepen. Een resultaat waarmee we gezien het matchverloop toen, niet echt tevreden konden zijn.  Vandaag liggen de kaarten iets anders want als je straks bij de nummer drie op hun eigen terrein een puntje kan gaan wegkapen, is dat mooi meegenomen.

Hoog nodig ook want ondertussen zijn onze vrienden van de Keiberg - die na de winterstop aan een indrukwekkende reeks bezig zijn - al op gelijke hoogte gekomen en ook Betekom komt gevaarlijk dicht in de buurt.

Trainer Kris VAN AERSCHOT moet vandaag Tim JORDENS missen, maar Steven "Bizz" HEYLEN is achteraan wel opnieuw beschikbaar en ook Adriaan BOVYN was terug op training aanwezig. 

Afwachten wat het zal worden straks maar laat ons hopen dat onze eerste ploeg vandaag in Kessel lo nog eens voor een leuke stunt kunnen zorgen.

 

16:45 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.