29-06-10

Zon 9 mei 2010 - 15.00u : KMJ FC ZICHEM - Rillaar Sport 2 - 3

Vandaag op Moederdag 9 mei 2010 - speelt de eerste ploeg van Zichem zijn laatste thuismatch van het seizoen voor eigen volk en dat tegen het bescheiden Rillaar Sport die zelfs een tijdlang helemaal onderaan stonden dit seizoen.
 
De ideale tegenstrever dan ook op eigen terrein voor de allerlaatste keer dit seizoen nog eens flink uit te halen en zo onze kansen op de top vijf gaaf te houden
 
DSCI0681.JPG
Keeper Nico Janse was er nog steeds niet bij en ook nu is het Rudy Smedts die onze netten moet verdedigen, maar in de spits pakt Pascal Van Diest zijn plaatsje opnieuw in en dat was ook te merken want na een actie van Kevin en Adriaan is het Pacal die al na 18 minuten de openingstreffer tegen de netten kan tikken.
 
In de 28ste minuut kan onze eerste ploeg de score meteen al verdubbelen wanneer Jurgen Den Hond een corner in één tijd op de slof neemt en onhoudbaar voorbij de jonge Rillaarse goalie kan knallen.
 
AD interim scheids Woekes wijst naar de stip.jpg
Lang zou de Zichemse vreugde echter niet duren want op het halfuur wijst ad-interim scheidsrechter Woekes kordaat naar de penaltystip en kunnen de bezoekers de aansluitingstreffer scoren en even later komt Zichem trouwens alweer goed weg wanneer Koen Branders op de lijn kan wegwerken.
 
Even voor rust is het dan toch zover en kan Rillaar Sport na een knappe actie toch langszij komen, zodat we met een 2 - 2 gelijkstand de kleedkamers moeten
gaan opzoeken.
 
Na de rust gaat Zichem stevig op zoek naar een nieuwe voorsprong maar de jonge keeper van de bezoekers speelt een reuze partij en weet zijn netten schoon te houden op zo goed al gemaakte goals van onder andere Koen Nijs, Lucas Putseys, Pascal Van Diest en Kevin Wouters.
 
op zoek naar een treffer.jpg
Wat niet lukt voor Zichem, lukt daarentegen wel aan de overkant en Rillaar Sport komt volledig tegen de gang van het spel in op een 2-3 voorsprong en ook daarna lukte het Zichem , die wel nog kansen kreeg voor Jurgen Den Hond, Jonathan Jacobs en Peter Keuninckx, niet meer om opnieuw op gelijke hoogte te komen,  zodat diezelfde 2 - 3 meteen ook de eindstand werd.
 
zichem in de 16.jpg
alweer in de 16.jpg
 
Onverwacht puntenverlies dus vandaag tegen het zogenaamde zwakke broertje Rillaar Sport zodat we nu wel een kruis mogen maken om nog in de top vijf te eindigen, want onze uitstap van volgende week naar Houwaart, die het de laatste weken trouwens erg goed doen, zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden.   
 
  
 Opstelling  :  19 Rudy Smedts - 6 Tim Jordens - 7 Bob Bielen - 17 Steven Heylen ( 46ste min. Peter Keuninckx ) - 18 Jurgen Den Hond -  9 Koen Branders ( 75ste min. Jonathan Jacobs ) - 21 Lucas Putseys - 12 Adriaan Bovyn - 10 Kevin Wouters -  16  Pascal Van Diest - 11 Koen Nijs
 
Doelpunten : 1ste helft :  18de min  1-0   Pascal Van Diest  /   28 ste min.  2-0   Jurgen Den Hond  / 30ste min  2-1  Rillaar op penalty  /  42ste min.  2 -2  ( Rillaar Sport )
                     2de helft :   69ste min.  2 - 3  ( Rillaar Sport  )
  
 
                 Kaarten  :   geen

22:02 Gepost door cw in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.