23-07-10

EINDBALANS SEIZOEN 2009 - 2010

Het "kleine" Zichem is dit seizoen uiteindelijk op een zevende plaats geeindigd, op slechts één puntje van de buren van de Keiberg.

In vergelijking met vorige seizoen alvast een hele stap vooruit en dus kan iedereen best tevreden zijn, maar toch zijn enkele zogenaamde kenners uit het dorpje van de Witte en Pastoor Munte er vast van overtuigd dat er dit seizoen nog heelwat meer had ingezeten...

eindstand 2009 2010.jpg

Want niettegenstaande de gemiste seizoensstart met slechts 2 puntjes op 9 stond dit Zichem na afloop van de heenronde op een tweede plaats op slechts één puntje van de drie leiders.   Eén puntje achter en dan te weten dat we vaak in de slotminuten nog punten kwijt gespeeld zijn, zoals tegen Motbroek, Keiberg, Kessel-lo enzo. Er zijn natuurlijk ook wedstrijden bij geweest waar het geluk wel aan Zichemse kant stond, zoals in Holsbeek en thuis tegen Lubbeek en Betekom, maar die worden natuurlijk sneller vergeten.   

Wat wel zeker is dat we na de superlange winterstop het geluk helemaal niet meer aan onze zijde hadden, want tijdens de terugronde werden maar de helft van de punten gehaald van in de heenronde, zodat we uiteindelijk nog zijn teruggevallen naar die zevende plaats.

Hopelijk kunnen we volgend seizoen op dezelfde manier vooruitgang boeken dan tijdens het voorbije seizoen, dan gaan ze met dit Zichem beslist rekening moeten houden voor de plaatsjes bovenaan de rangschikking. 

 

12:09 Gepost door cw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.