15-08-10

ZO 08.08.2010 - 18.00u Beker Van Brabant : KMJ FC ZICHEM - Bertem Leefdaal 3 - 1

Eerste match voor eigen volk tegen Bertem Leefdaal voor de Beker van Brabant.  Vorig seizoen goed voor een plaats in de middenmoot van 4de F  met 37 punten en vorige week in de beker nog met 3 - 1 gewonnen van Rillaar Sport B.

Trainer Kris Van Aerschot kon vandaag niet beschikken over de nog steeds geschorste Cedric Peeters terwijl Steven Heylen, Steven Plu en Jurgen Den Hond met vakantie zijn. Bob Bielen is terug uit blessure en speelde gisteren al opnieuw mee met de reserven, maar had voor vandaag andere verplichtingen. 

Volgende elf verschenen aan de aftrap : 1 Nico JANSE -  6 Tim JORDENS  - 5  Niko WiNDELINCKX  - 8  Joris CEUPPENS  - 9 Koen BRANDERS  - 14 Dieter SERRE  - 10 Kevin WOUTERS -  7 Adriaan BOVYN  - 17 Kim DEVROEY  - 16 PAREDES MARTINEZ Edinson en  11  Koen NIJS  Bank  Thomas DESGIVES (13) - Willy CUYPERS

Meteen de ideale gelegenheid voor de Zichemse thuissupporters om de reeds veelbesproken exotische dribbelaar Edinson eens aan het werk te kunnen zien. En zij kregen waar voor hun centen want na enkele eerders mooie acties schilderde hij in de 24ste minuut een bal tot bij Koen Nijs die er 1-0 van maakte. Een vijftal minuten later maakte Edinson zelf er 2 - 0 van op aangeven van van Kevin Wouters. 

Een kwartier na rust een corner voor de bezoekers die mooi binnengekopt werd en 2 - 1 maar een tiental minuten later een verre pass van laatste man Tim Jordens naar Edinson die doorgeeft naar Kim Devroey die op zijn beurt Koen Nijs aanspeelt die met zijn tweede van de dag de 3 - 1 eindcijfers op het scorebord zet. 

T1 Kris scheids ad interim.jpg

 

zichem heeft gescoord.jpg
zichem juicht alweer.jpg
verdedigen 2de helft.jpg
verdedigen in 2de helft.jpg
verdedigen op corner.jpg
de geschorste C in de huid van scheids.jpg
penaltys.jpg
feestje met voorzitter tony na afloop.jpg
feestje na de match.jpg

13:02 Gepost door cw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.